Κατάστημα

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  “ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΧΟΙΑΣ”

Τα νέα τμήματα επαγγελματικής αποκατάστασης στο εικαστικό κόσμημα θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο και θα διαρκέσουν έξι μήνες. Οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν μαθήματα συνολικά 240 ωρών σε καθημερινή βάση από ένα δίωρο μάθημα κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Μόλις ολοκληρώσουν τα 120 δίωρα μαθήματα θα πάρουν πτυχίο επαγγελματικού επιπέδου στην τεχνική της σύγχρονης αργυροχοΐας και σε διάφορες επιπλεόν τεχνικές με τις οποίες θα μάθουν να φτιάχνουν εύκολα, πρωτότυπα στοιχεία από διάφορα υλικά ώστε τα κοσμήματα που θα προτείνουν να είναι πάντα μοναδικά και ξεχωριστά. Τα κοσμήματα που θα κατασκευάζουν στα μαθήματα είναι πολύ όμορφα σχέδια και πάντα θα υλοποιούνται ολοκληρωμένα με τέλειο φινίρισμα. Θα γίνονται με εργαλεία και υλικά της σχολής και θα τα κρατούν οι σπουδαστές. Για περισσότερες πληροφορίες με την υπεύθυνη δασκάλα Κα Αγγελική Βλάχου στο 2109881482.

 

 

”ΕΥΗΛΑΤΟΝ-THEOSIS”

Η Σχολή του εικαστικού κοσμήματος σύγχρονης αργυροχοΐας και μακραμέ.’Ενα Πνευματικό και Καλλιτεχνικό κέντρο για Ευζείν, όπου εκτός από τα μαθήματα κοσμήματος, γίνονται και σεμινάρια πνευματικότητας και αυτογνωσίας, διατροφής, αρωματοθεραπείας και Εύζειν με μία ολιστική προσέγγιση, που μας βοηθούν να ζούμε με ποιότητα! Η Αγάπη είναι το κύριο συστατικό για την επιτυχία μας!Κερασούντος 8 στο Αιγάλεω, 2109881482.

 

Tο “ΕΥΗΛΑΤΟΝ-THEOSIS” της δασκάλας και δημιουργού εικαστικού κοσμήματος Αγγελικής Βλάχου, είναι ένα Πνευματικό και Καλλιτεχνικό κέντρο για Ευζείν, συνδυάζοντας την πνευματικότητα με την καλλιτεχνική δημιουργία, την διατροφολογία και την αρωματοθεραπεία. Η Αγγελική Βλάχου, εκτός από καλλιτεχνική φύση και σύμβουλος διατροφής, είναι 31 χρόνια σε πνευματική πορεία, για την αυτογνωσία και ανάπτυξη Θεοσυνείδησης. Έχει διδάξει εννιά χρόνια σε πνευματικούς κύκλους και κάνει εδώ και 5 χρόνια την ραδιοφωνική εκπομπή της “Ραντεβού με τους Αγγέλους”, μιλώντας για πνευματικά θέματα. Ο χώρος αποκτά ένα επιπλέον όνομα το “Θέωσις” γιατί αυτός είναι ο αληθινός προορισμός του Ανθρώπου-δημιουργού. Παράλληλα με τα βασικά μαθήματα της Σχολής του εικαστικού κοσμήματος, σύγχρονης αργυροχοΐας, θα γίνονται μαθήματα κοσμήματος, κυρίως μακραμέ, μαζί με πνευματικές συζητήσεις σε θέματα, που αφορούν την αλήθεια μας, ιδανικά για όσους αναζητούν τον προορισμό τους και ψάχνουν απαντήσεις για τις βαθύτερες λειτουργίες του ανθρώπινου πνεύματος και ψυχής. Επίσης, θα μπορείτε να λαμβάνεται συμβουλές διατροφής για ευζείν και ευεξία από την ίδια μιας και έχει σπουδάσει σύμβουλος διατροφής και διαιτολογίας. Επίσης, θα βρείτε πολλές προτάσεις για πνευματικά βιβλία και κάρτες αυτογνωσίας, υπέροχους πήλινους σταυρούς, καδράκια με Αγγέλους, αρωματικά λάδια μασάζ και έλαια αρωματοθεραπείας χώρου, τσάντες, καφτάνια, ενεργειακά κοσμήματα και προτάσεις για όμορφες θεραπευτικές μουσικές, που αφορούν σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Στόχος είναι να μετατραπεί σε ένα φιλόξενο, γεμάτο αγάπη και χαμόγελα στέκι, που θα μπορούμε να δημιουργούμε ένα πιο φωτεινό εαυτό, γεμάτο δύναμη υλοποίησης συνθηκών ευτυχίας και αφθονίας!