Κατάστημα

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι από τον Φεβρουάριο η Σχολή “ΕΥΗΛΑΤΟΝ -THEOSIS” θα λειτουργεί σε νέα διεύθυνση, Νεφέλης 1, στο Παλαιό Φάληρο! Το Παλαιό Φάληρο είναι ο δήμος από όπου ξεκινήσαμε από το 1997 ως εργαστήριο κοσμημάτων και από το 2002 ως κατάστημα. Το 2004 άνοιξε και η Σχολή του κοσμήματος.  Η κα Αγγελική Βλάχου είναι δημότης Παλαιού Φαλήρου και πραγματικά, είναι πολύ χαρούμενη που της δίνεται η ευκαιρία να ξαναγυρίσει στον τόπο της. Πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τα εγκαίνια που θα γίνουν, ώστε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Νεφέλης 1 και Ζησιμοπούλου δίπλα στις στάσεις των Λεωφορείων.

”ΕΥΗΛΑΤΟΝ-THEOSIS”

Η Σχολή του εικαστικού κοσμήματος σύγχρονης αργυροχοΐας και μακραμέ. Ένα Πνευματικό και Καλλιτεχνικό κέντρο για Ευζήν, όπου εκτός από τα μαθήματα κοσμήματος, γίνονται και σεμινάρια πνευματικότητας και αυτογνωσίας, διατροφής, αρωματοθεραπείας και Ευζήν με μία ολιστική προσέγγιση, που μας βοηθούν να ζούμε με ποιότητα! Η Αγάπη είναι το κύριο συστατικό για την επιτυχία μας!

 

Tο “ΕΥΗΛΑΤΟΝ-THEOSIS” της δασκάλας και δημιουργού εικαστικού κοσμήματος Αγγελικής Βλάχου, είναι ένα Πνευματικό και Καλλιτεχνικό κέντρο για Ευζήν, συνδυάζοντας την πνευματικότητα με την καλλιτεχνική δημιουργία, την διατροφολογία και την αρωματοθεραπεία. Η Αγγελική Βλάχου, εκτός από καλλιτεχνική φύση και σύμβουλος διατροφής, είναι 31 χρόνια σε πνευματική πορεία, για την αυτογνωσία και ανάπτυξη Θεοσυνείδησης. Έχει διδάξει εννιά χρόνια σε πνευματικούς κύκλους και κάνει εδώ και 6 χρόνια την ραδιοφωνική εκπομπή της “Ραντεβού με τους Αγγέλους”, μιλώντας για πνευματικά θέματα. Ο χώρος αποκτά ένα επιπλέον όνομα το “Θέωσις” γιατί αυτός είναι ο αληθινός προορισμός του Ανθρώπου-δημιουργού. Παράλληλα με τα βασικά μαθήματα της Σχολής του εικαστικού κοσμήματος, σύγχρονης αργυροχοΐας, θα γίνονται μαθήματα κοσμήματος, κυρίως μακραμέ, μαζί με πνευματικές συζητήσεις σε θέματα, που αφορούν την αλήθεια μας, ιδανικά για όσους αναζητούν τον προορισμό τους και ψάχνουν απαντήσεις για τις βαθύτερες λειτουργίες του ανθρώπινου πνεύματος και ψυχής. Επίσης, θα μπορείτε να λαμβάνεται συμβουλές διατροφής για ευζείν και ευεξία από την ίδια μιας και έχει σπουδάσει σύμβουλος διατροφής και διαιτολογίας. Επίσης, θα βρείτε πολλές προτάσεις για πνευματικά βιβλία και κάρτες αυτογνωσίας, υπέροχους πήλινους σταυρούς, καδράκια με Αγγέλους, αρωματικά λάδια μασάζ και έλαια αρωματοθεραπείας χώρου, τσάντες, καφτάνια, ενεργειακά κοσμήματα και προτάσεις για όμορφες θεραπευτικές μουσικές, που αφορούν σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Στόχος είναι να μετατραπεί σε ένα φιλόξενο, γεμάτο αγάπη και χαμόγελα στέκι, που θα μπορούμε να δημιουργούμε ένα πιο φωτεινό εαυτό, γεμάτο δύναμη υλοποίησης συνθηκών ευτυχίας και αφθονίας!