Εικαστικό κόσμημα

Σούπερ προσφορά στα δίδακτρα για τα τμήματα αρχαρίων του εικαστικού κοσμήματος σύγχρονης αργυροχοΐας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2109881482 με την Κα Αγγελική Βλάχου. Νεφέλης 1 στο Παλαιό Φάληρο. Μην την χάσετε, είναι για περιορισμένες θέσεις.

Νέα τμήματα κοσμήματος για αρχάριους.

Κάθε μήνα ξεκινούν τμήματα για αρχάριους στο χειροποίητο κόσμημα σύγχρονης αργυροχοΐας και του  μακραμέ. Τα τμήματα είναι 2-3 ατόμων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κα Αγγελική Βλάχου στο 2109881482, ώστε να κλείσετε ένα ενημερωτικό ραντεβού.

(μαθήματα κατασκευής κοσμημάτων και σεμινάρια κοσμήματος)

Σχολή σύγχρονης Αργυροχοΐας

ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Η ΣΧΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

Is the use of CBD oil allowed in Islam?premium jane au

Τα μαθήματα κατασκευής κοσμήματος και τα σεμινάρια κοσμήματος στην σχολή μας υλοποιούνται όλο το χρόνο, εκτός Αυγούστου.

Μπορείτε να κάνετε ένα δοκιμαστικό, δίωρο, ιδιαίτερο μάθημα για να δείτε εάν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε τα μαθήματα του εικαστικού κοσμήματος . Το κόστος του δοκιμαστικού μαθήματος είναι 50 ευρώ και δημιουργούμε μαζί ένα υπέροχο κολιέ, το οποίο και κρατάτε. Εάν τελικά, ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε τα μαθήματα στην Σχολή μας το λιγότερο, που μπορείτε να παρακολουθήσετε είναι τα μαθήματα για ένα μήνα (4 δίωρα μαθήματα) αφού πρώτα κάνετε την εγγραφή σας, το κόστος της οποίας είναι 50 ευρώ.

Για τις σπουδές του εικαστικού κοσμήματος υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές:

  1. Ένας κύκλος σεμιναρίων για αυτούς, που θέλουν να μάθουν το κόσμημα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και διαρκεί από 2-10 μήνες. 
  2. Ένας  κύκλος σπουδών είναι για αυτούς, που θέλουν να γνωρίσουν όλες τις τεχνικές του εικαστικού κοσμήματος, σε επαγγελματικό επίπεδο, και διαρκεί 20 μήνες. Μόνο σε αυτή την περίπτωση δίδεται πτυχίο επαγγελματικού επιπέδου.
  3. Ένας τρίτος κύκλος σπουδών είναι για αυτούς που θέλουν να γίνουν δάσκαλοι στο εικαστικό κόσμημα σε επαγγελματικό επίπεδο και διαρκεί 40 μήνες. Δίδεται πιστοποίηση εκπαιδευτή και όλα τα πνευματικά δικαιώματα για να διδάσκουν όλη την διδακτέα ύλη της σχολής είτε σε ένα νέο χώρο που θα ανοίξουν με την επωνυμία Ευήλατον, είτε στην σχολή μας σαν δάσκαλοι.

Και για τους τρεις κύκλους σπουδών τα μαθήματα μπορούν να γίνουν:

Τμήματα με 2-3 άτομα.

Ο κάθε μήνας μαθημάτων αποτελείται από 4 δίωρα μαθήματα, με τα εργαλεία και τα υλικά, που χρειάζονται για την κατασκευή των κοσμημάτων, να παρέχονται από την Σχολή και τα κοσμήματα, που υλοποιούνται στα μαθήματα, να τα παίρνουν οι μαθητές.
Μπορείτε να ξεκινήσετε όποιο μήνα θέλετε εκτός Αυγούστου. 
Προεγγραφή είναι απαραίτητη για την κατοχύρωση της θέσης σας και το κόστος της είναι 50 ευρώ.

Με την εγγραφή σας, δώρο έχετε μία ταυτότητα μαθήτριας της Σχολής για εκπτώσεις έως 50%, από προτεινόμενα καταστήματα προμηθευτών των εργαλείων και των υλικών, για την κατασκευή των κοσμημάτων σας, εάν θελήσετε να δημιουργήσετε ένα μικρό εργαστήριο στο χώρο σας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εκπληκτικές μας προσφορές στα μαθήματα του εικαστικού κοσμήματος κλείστε προσωπικό ραντεβού με την Κα Αγγελική Βλάχου στο 2109881482.

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες.

Για την προεξόφληση του συνολικού κόστους των επαγγελματικών σπουδών σας μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται άτοκες δόσεις και επιπλέον έκπτωση!

Για να δείτε όλα τα κοσμήματα, που υλοποιούνται στα μαθήματα του εικαστικού κοσμήματος πατήστε εδώ: Τα κοσμήματα των μαθημάτων

Δίωρο σεμινάριο κοστολόγησης των χειροποίητων κοσμημάτων

ΔΙΩΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Δίωρο σεμινάριο για την διαδικασία κοστολόγησης των χειροποίητων κοσμημάτων, που παράγουμε. Πώς πρέπει να βγάλουμε την χοντρική τιμή και την λιανική τιμή τους? Τι πρέπει να υπολογίσουμε στο κόστος και με ποια κριτήρια? Ελάτε να λάβετε μέρος σε αυτό το απαραίτητο σεμινάριο και να κάνετε τις ερωτήσεις σας. Θα είναι κάτι εποικοδομητικό για όλους όσους ασχολούνται με το χειροποίητο κόσμημα είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά. Κλείστε θέσεις στο 2109881482. Περιορισμένες θέσεις.

Το όνομα της Σχολής του κοσμήματος είναι  “ΕΥΗΛΑΤΟΝ-THEOSIS”  και βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, Νεφέλης 1, ισόγειο.
ΤΗΛ: 210 9881482 & 6972782916.

0

Your Cart

Call Now Button