Greek Arabic Danish Dutch English French German Italian Norwegian Portuguese Russian Spanish Swedish Turkish
Κατάστημα

Εμφάνισε όλα τα Προϊόντα
Είσοδος πελατών

Επισκέπτες
Έχουμε 66 επισκέπτες συνδεδεμένους

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. Από 50 ευρώ το μήνα

Οι εγγραφές για τα μαθήματα άρχισαν και θα γίνονται όλο το χρόνο. Κάνοντας την εγγραφή σας κατοχυρώνετε την θέση σας στα τμήματα, την ημέρα και την ώρα, που σας βολεύει. Η εγγραφή είναι μόνο μία για όσα μαθήματα και αν παρακολουθήσετε! 
Επιπλέον γίνονται καλύτερες τιμές για όσους θελήσουν να κάνουν περισσότερες από μία τεχνικές. Επίσης, 20% έκπτωση στα ταχύρυθμα μαθήματα του εικαστικού κοσμήματος με 2 άτομα.
 • Εικαστικό κόσμημα και διακοσμητικό αντικείμενο,
 • Πηλός (λευκός, που στεγνώνει με τον αέρα),
 • Κοσμήματα από κουκούλι,
 • Μάσκες,
 • DECOUPAGE (ντεκουπάζ),
 • Πλέξιμο,
 • Μακραμέ,
 • Φελτ,
 • Κεριά και λαμπάδες,
 • Διακόσμηση και ζωγραφική σε σαγιονάρες, μπαλαρίνες, πλατφόρμες, μπότες κ.α.
 • Εύκολη ζωγραφική,
 • Ζωγραφική για παιδιά και ενήλικες,
 • Μεταφορά και παλαίωση εικόνας
 • Κατασκευή καλλυντικών με αγνά και φυτικά υλικά (κρέμες προσώπου, σέρουμ, μάσκες, σαπούνια κ.α.)
 • Θεατρικό παιχνίδι ενηλίκων και παιδιών,
 • Εικαστικό και μουσικό παιχνίδι παιδιών.
Ελάτε να μας γνωρίσετε και να δείτε από κοντά το νέο μας πολυχώρο.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109881482 απο τις 9.00πμ-9.00μμ για να κλείσετε το ραντεβού σας.
Λεωχάρους 5, 2ος όροφος στο Σύνταγμα, Αθήνα.
Θα σας περιμένουμε με πολυ χαρά.
 

Ο στόχος δημιουργίας του Πολυχώρου "ΕΥΗΛΑΤΟΝ".

Η δημιουργία του πολυχώρου «ΕΥΗΛΑΤΟΝ» σκοπό έχει την Πνευματική, ψυχική και σωματική έκφραση, δημιουργικότητα και εκπαίδευση σε ερασιτεχνικό αλλά κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο σπουδών, σε πολλές εικαστικές εφαρμογές, με τους καλύτερους δασκάλους στο είδος τους και με μία σειρά διαλέξεων, παρουσιάσεων βιβλίων, σεμιναρίων, προβολών και κύκλων μαθημάτων.

Στόχος μας δεν μόνο η επαγγελματική εκπαίδευση αλλά και η πνευματική και ψυχική μας ανάταση και τροφοδοσία με όμορφες ιδέες και αισθήσεις. Ο άνθρωπος έχει ανάγκη να αναπτύσσεται και στα τρία επίπεδα της ύπαρξής του, Πνεύμα-Ψυχή-Σώμα. Η δημιουργικότητα και η τροφοδοσία του με ιδέες και εμπνεύσεις, που να βασίζονται στην Ομορφιά, την Αγάπη και την Αλήθεια είναι αυτό, που θέλουμε να προσφέρουμε, επιπλέον, στο πολυχώρο αυτό.
Ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Παράδοσή μας είναι δύο τομείς που θα αναδείξουμε μέσα από όλες τις δραστηριότητές μας! 

Λόγω της οικονομικής κρίσης δημιουργήσαμε ένα πολύ μεγάλο και όμορφο χώρο 135 τ.μ. ώστε το κόστος των μαθημάτων να είναι πολύ προσιτό (50 ευρώ το μήνα), αφού πλέον, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τμήματα έως και 8 ατόμων.

Υπάρχουν βέβαια, τα τμήματα για ιδιαίτερα μαθήματα (έως 2 ατόμων) για όλους εκείνους, που θέλουν να τα υλοποιήσουν γρηγορότερα και γίνονται καλές εκπτώσεις, όταν προκαταβάλλονται τα δίδακτρα όλων των μαθημάτων, έως και 25%.Τα είδη των μαθημάτων, που γίνονται στο Πολυχώρο είναι:

 • Εικαστικό κόσμημα και διακοσμητικό αντικείμενο,
 • Πηλός (λευκός, που στεγνώνει με τον αέρα),
 • Κοσμήματα από κουκούλι,
 • Μάσκες,
 • DECOUPAGE (ντεκουπάζ),
 • Πλέξιμο,
 • Μακραμέ,
 • Φελτ,
 • Κεριά και λαμπάδες,
 • Διακόσμηση και ζωγραφική σε σαγιονάρες, μπαλαρίνες, πλατφόρμες, μπότες κ.α.
 • Εύκολη ζωγραφική,
 • Ζωγραφική για παιδιά και ενήλικες,
 • Μεταφορά και παλαίωση εικόνας
 • Κατασκευή καλλυντικών με αγνά και φυτικά υλικά (κρέμες προσώπου, σέρουμ, μάσκες, σαπούνια κ.α.)
 • Θεατρικό παιχνίδι ενηλίκων και παιδιών,
 • Εικαστικό και μουσικό παιχνίδι παιδιών.

Επίσης θα γίνονται εκθέσεις, μπαζάρ, παρουσιάσεις βιβλίων και διαλέξεις-σεμινάρια με θέματα Ιατρικής, Ψυχολογίας, Διατροφολογίας κ.α.

Βρισκόμαστε: Λεωχάρους 5, 2ος όροφος, Σύνταγμα. Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 2109881482 & 6972782916.

Site: www.evilaton.com και  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Ο νέος Πολυχώρος ΕΥΗΛΑΤΟΝ στο Σύνταγμα με μόνο 50 ευρώ το μηνα!

Από 1η Ιουνίου ο νέος πολυχώρος δημιουργικής έκφρασης και εκπαίδευσης "ΕΥΗΛΑΤΟΝ" στο Κέντρο της Αθήνας θα είναι στη διάθεσή σας!!! Τα μαθήματα κοσμήματος θα υλοποιούνται πολύ σύντομα στο νέο χώρο στο Σύνταγμα, κοντά στο Μετρό μαζί με πολλά άλλα μαθήματα εικαστικών εφαρμογών-τεχνικών και άλλων δραστηριοτήτων! Το κόστος των μαθημάτων μηνιαίως θα ξεκινούν από 50 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών στο γκρούπ και θα παρέχονται εργαλεία και υλικά με τα κοσμήματα των μαθημάτων να ανήκουν στους μαθητές. Εκτός από εκθέσεις και μπαζάρ θα γίνονται σεμινάρια ντεκουπάζ, μάσκας, κεριών, εύκολης ζωγραφικής, ζωγραφικής πάνω σε δερμάτινες μπαλαρίνες και σανδάλια, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά και ενηλίκους, μεταφορά και παλαίωση εικόνας, διακοσμητική ραπτική και άλλα πολλά θα είναι τα είδη των μαθημάτων που θα γίνονται στο νέο πολυχώρο με τους πιο άξιους δασκάλους! Θα σας περιμένουμε στα εγκαίνια για να μας γνωρίσετε και να κάνετε τις εγγραφές σας! Όποια από τις μαθήτριές μου ή όποια είναι σχετική με την κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος και ενδιαφέρεται να αναλάβει τη Σχολή-Κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου μπορεί να εποικοινωνήσει μαζί μου στο 210 9881482. Προτάσεις συνεργασίας δεκτές, Ευχαριστώ.
 

ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ.

Nέα τμήματα 4 ατόμων για μαθήματα χειροποίητου κοσμήματος από ασήμι, νεάργυρο και ημιπολύτιμες πέτρες μόνο με 100 ευρώ το μήνα!
Ξεκινούν τον Μάρτιο και για κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνείτε 
στο 210 9881482 & 6972782916 με την Κα Αγγελική Βλάχου. 
Τα εργαλεία και τα υλικά παρέχονται από τη Σχολή ενώ τα κοσμήματα των μαθημάτων ανήκουν στους μαθητές!

 

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ!!!

ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ! ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ !!! ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210 9881482 ΚΑΙ 6972782916 ΜΕ ΤΗΝ Κα ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΟΥ.
 

Σχολή Αθηνών (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΩΡΑΡΙΑ).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.Υπάρχουν πολλές επιλογές παρακολούθησης μαθημάτων εικαστικού κοσμήματος. Ενας κύκλος σεμιναρίων είναι για αυτούς που θέλουν να μάθουν το κόσμημα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και διαρκεί 10 μήνες.
Ενας δεύτερος κύκλος σεμιναρίων είναι για αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν σε επαγγελματικό επίπεδο και διαρκεί 20 μήνες.
Ενας τρίτος κύκλος σπουδών είναι για αυτούς που θέλουν να γίνουν δάσκαλοι στο εικαστικό κόσμημα σε επαγγελματικό επίπεδο και διαρκεί 40 μήνες.
Και για τους τρεις κύκλους σπουδών τα μαθήματα μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα με το πολύ 2 άτομα και το κόστος είναι στα 200 ευρώ το μήνα,
με 4 άτομα και το κόστος είναι στα 100 ευρώ το μήνα
και με 8 άτομα όπου το κόστος είναι στα 50 ευρώ το μήνα.
Ο κάθε μήνας αποτελείται από 4 δίωρα μαθήματα με τα εργαλεία και τα υλικά να παρέχονται από την Σχολή και τα κοσμήματα να τα κρατούν οι μαθητές.
Μπορείτε να ξεκινήσετε όποιο μήνα θέλετε εκτός Αυγούστου.
Προεγγραφή είναι απαραίτητη για την κατωχύρωση της θέσης σας και το κόστος της είναι 50 ευρώ. Δίδεται σετ με τσάντα και ντοσιέ το οποίο περιέχει σημειωματάριο και στυλό, ζελατίνες για την αρχειοθέτηση πατρόν και ταυτότητα μαθήτριας της Σχολής για εκπτώσεις από συνεργαζόμενα καταστήματα προθημευτών των εργαλείων και των υλικών για την κατασκευή των κοσμημάτων σας. 

ΔΙΔΕΤΑΙ ΠΤΥΧΙΟ-ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΕΑΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. 
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ξεκινούν από 50 ευρώ το μήνα. :

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9.00ΠΜ-9.00ΜΜ.

ΠΡΩΙΝΑ , ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ  &  ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

Το όνομα της Σχολής του κοσμηματος είναι"ΕΥΗΛΑΤΟΝ" και βρίσκεται στο Σύνταγμα, Λεωχάρους 5 ,
ΤΗΛ: 210 9881482 & 6972782916, ΤΚ 10560, ΑΘΗΝΑ. Κοντά στις στάσεις του Μετρό (Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα και Μοναστηράκι).

 
Το καλάθι μου
Evilaton
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ
book

ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 156 ΣΕΛΙΔΩΝ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 22 ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΑΤΡΟΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ.
ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 23 ΕΠΙ 24 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Κας ΒΛΑΧΟΥ!
ScanVerify.com Trust Seal
Find us on Facebook